top of page

Практична екскурсія на ПРАТ «ЮЖКОКС» студентів-електриків

Оновлено: 30 лист. 2023 р.


Студенти-електрики на екскурсії ЮЖКОКС

З метою вивчення конструктивних особливостей та області застосування електроустаткування, технології ремонту, монтажу та експлуатації електроустаткування, студенти ІІІ-ІV курсів спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка відвідали ПРАТ «ЮЖКОКС», яке є провідним виробником коксохімічної продукції високої якості в Україні.


Студенти відвідали електроцех та ознайомилися з процесом виконання планово-попереджувальних ремонтів електродвигунів, а також на навчальному полігоні мали можливість ознайомитись з електроустаткуванням та перевірити свої знання з електробезпеки.


Екскурсію проводив начальник вуглепідготовчого цеху Олександр Васильєв ––випускник нашого коледжу 2016 року, провідний інженер з розвитку персоналу Ольга Васильєва та начальник електроцеху Костянтин Стьопушкін.


Досвідчені спеціалісти розповіли молоді про структуру підприємства, технологічні процеси, які відбуваються на підприємстві та продукцію, що випускається. А також презентували перспективи працевлаштування та проходження практики на ПРАТ «ЮЖКОКС» для майбутніх електромонтерів.


Дякуємо за співпрацю та залучення молодих фахівців до команди підприємства, яке має власну систему цінностей, основними з яких є довіра, взаєморозуміння, взаємодопомога.



Матеріали посту підготувала Валерія Панчоха

Comments


bottom of page