top of page

Виховний проєкт «Життя online: Інтернет друг чи ворог?»

Інтернет – це цікавий та захоплюючий світ, який дозволяє дізнаватись нам про все, що відбувається важливого, цікавого; спілкуватись з людьми з різних країн і континентів, ділитись з іншими своїми думками та захопленнями. Сьогодні Інтернет – це невід’ємна частина нашого життя. Але в Інтернеті є свої правила, яких слід суворо дотримуватись, щоб уникнути неприємних та небезпечних ситуацій.


Здобувачі освіти групи ЕТ-21-2/9 (керівник академічної групи Бабієва Т.О.) працювали над проєктом «Життя online: Інтернет друг чи ворог?»


Під час роботи над проєктом було розроблено тест для визначення інтернет-залежності студентів коледжу. Вікова категорія опитаних складає від 16 до 20 років.


В ході аналізу відповідей було встановлено, що більшість опитуваних відчуває дискомфорт без Інтернету, вважають життя без мережі не цікавим. Але через перебування перед комп'ютером тривалий час більшість опитуваних відчувають біль у спині та головний біль, мають проблеми зі сном, мають труднощі у навчанням. Все це вказує, що інтернет-залежність присутня у здобувачів освіти.


Тому у виховному проєкті надані рекомендації щодо подолання та запобігання залежності від Інтернету.



Матеріали посту підготувала: керівник академічної групи ЕТ-21-2/9 Тетяна БАБІЄВА.

6 переглядів

Commentaires


bottom of page